WWW.PANELLHNIOSYNDESMOSMIKROPOLITON.GR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ 09:00ΠΜ ΕΩΣ 16:00ΜΜ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 116-118.

Αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο χαριστικου - ανταλλακτικού παζαριού έξωθεν Υπουργείου Ανάπτυξης.

 Αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο χαριστικου - ανταλλακτικού παζαριού έξωθεν Υπουργείου Ανάπτυξης.

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν μας χορηγήθηκε η απαραίτητη άδεια των αρχών προκειμένου να στήσουμε τους πάγκους μας και να χαρίσουμε τα εμπορεύματα μας έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την επαναλαμβανόμενη αναβολή επανεκκίνησης του επαγγέλματος μας. 

Από την πλευρά μας έχουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με αυτό το γεγονός αλλά διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι οι αγώνες και οι καταλήψεις στους χώρους εργασίας μας θα συνεχιστούν. 

Πλέον το άνοιγμα του επαγγέλματος μας μπορεί να είναι θέμα λίγων ημερών όμως σίγουρα κανείς δεν θα πρέπει να πανηγυρίσει για αυτό διότι θα είμαστε η τελευταία υπαίθρια δραστηριότητα που θα επανεκκινήσει. 

Αυτό που ενδιαφέρει τώρα και αποτελεί τον κύριο λόγο των κινητοποιήσεων μας αλλά και το κύριο αίτημα μας είναι να υιοθετηθεί το πρωτόκολλο λειτουργίας των λαϊκών αγορών καί στις εμποροπανηγύρεις.

Δεν νοείται άνοιγμα του επαγγέλματος μας με το περσινό υγειονομικό πρωτόκολλο που οδήγησε την πλειοψηφία των δήμων να μην διοργανώσουν εμποροπανηγύρεις.Δεν νοείται να υπάρχει ξεχωριστό ρεύμα ανόδου και καθόδου καθώς και ξεχωριστή είσοδος- έξοδος στις εμποροπανηγύρεις. 

Αυτά είναι μέτρα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν και δεν έχουν λόγο να εφαρμοστούν αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο των λαϊκών αγορών δοκιμάστηκε επι σειρά μηνών και κρίθηκε επιτυχημένο οδηγοντας μάλιστα τους αρμόδιους λοιμοξιολογους στην χαλάρωση του. 

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας των εμποροπανηγυρεων θα μας βρει κάθετα αντίθετους και θα προχωρήσουμε σε νέες δυναμικότερες κινητοποιησεις.