WWW.PANELLHNIOSYNDESMOSMIKROPOLITON.GR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ 09:00ΠΜ ΕΩΣ 16:00ΜΜ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 116-118.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

 

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

 Συνάδελφοι η υπομονή μας εξαντλήθηκε.Αφου περιμέναμε έστω καί την ύστατη ώρα να έχουμε μια ημερομηνία ανοίγματος του επαγγέλματος μας δυστυχώς ουδεμία ανακοίνωση σχετική με εμάς έγινε.
 
Τα ψέματα τελείωσαν καί ήρθε ο καιρός να προχωρήσουμε στο μόνο μέσο διαμαρτυρίας που μας έχει απομείνει. Ο αγώνας θα δοθεί με καταλήψεις στους χώρους εργασίας μας αρχής γενομένης από την εορτή της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη.
 

Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος μαζί με το Ενιαίο Συνδικάτο Μικροπωλητών θα είναι εκεί!! 

Αυτή τη φορά δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν από εμάς να μην συμμετέχει.Ολοι μας φθάσαμε στο χείλος της καταστροφής αυτούς τους 14 μήνες απραξίας και φώς στο τούνελ δεν φαίνεται.Ειναι θέμα επιβίωσης!!

 Κανένας αγώνας δεν κερδiθηκε από τον καναπέ καί την πολυθρόνα ,χειροκροτοντας σε Twitter και σε Facebook και περιμένοντας πότε θα γίνει κάποια ανακοίνωση από τον Υπουργό η τον Πρωθυπουργό. Εξάλλου αυτή η ανακοίνωση νομοτελειακά κάποια στιγμή θα γίνει καί κανείς από εμάς δεν δικαιούται να πανηγυρίζει αφού αν και υπαίθρια δραστηριότητα τελευταίοι των τελευταίων θα ανοίξουμε. 

Αυτό πού τώρα έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι οι όροι με τους οποίους θα ανοίξουμε!!Το υγειονομικό πρωτόκολλο με λίγα λόγια. 


Ο αγώνας μας τώρα πρέπει να δοθεί προκειμένου να γίνει το αυτονόητο και να λειτουργήσουμε με το υγειονομικό πρωτόκολλο των λαϊκών αγορών. Δεν είναι δυνατόν να ζητούν από εμάς να λειτουργήσουμε με αποστάσεις 5 μέτρων μεταξύ μας,να υπάρχει απόσταση μεταξύ των πωλητών και των πελατών 2 μέτρα καί να υπάρχει ξεχωριστό ρεύμα κίνησης του κοινού για άνοδο καί κάθοδο.
 
Μα είναι δυνατόν να συζητούνται καν αυτά όταν οι οίκοι ανοχής λειτουργούν απλώς με ανοιχτά παράθυρα? Δηλαδή εάν κρεμάσουμε και εμείς ένα κόκκινο φωτακι στους πάγκους μας θα τυχουμε καλύτερης αντιμετώπισης? 

Υ.γ :Συνάδελφοι στην ανακοίνωση αυτή δεν ζητάμε τα like στο Facebook, ζητάμε τη συμμετοχή σας και τη υποστήριξη σας στον αγώνα μας.