WWW.PANELLHNIOSYNDESMOSMIKROPOLITON.GR

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ 09:00ΠΜ ΕΩΣ 16:00ΜΜ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ 116-118.

Χριστούγεννα στην Αθήνα Στην Ομονοια 2016

Χριστούγεννα στην Αθήνα! Η αλήθεια είναι πως ο εορταστικός στολισμός και τα κρίστμας τρις δεν είναι το φόρτε μας. Αλλά το κουτσοπροσπαθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε. Στην πλατεία Ομονοιας για παράδειγμα, στήθηκε και φέτος ένα μικρό σίζοναλ μάρκετ με κιόσκια που πουλάνε καλούδια, τύπου μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και ζαχαρωτά.












Ένα πολύ συμπαθητικό καρουζέλ προσελκύει το ενδιαφέρον της πιτσιρικαρίας, αλλά και του αγαπημένου σου πτηνού που τρελαίνεται για βόλτες καβάλα στο αλογατάκι!












Δίπλα στους παραδοσιακούς και μοσχοβολιστούς λουκουμάδες του Νίκου, στέκει ο Άγιος Βασίλης, ελαφρώς πιο ξεφούσκωτος από τις προηγούμενες χρονιές (τον είχα φωτογραφίσει και το 2013 με τρισχαριτωμένη κορασίδα, όπως μπορείς να ιδείς εδώ).












Μία κοινωνία αντιφάσεων που στριφογυρίζει συνεχώς γύρω από τον άξονά της, κυνηγώντας το μπροστινό της, προσπαθώντας να προσπεράσει τον διπλανό της, κλείνοντας το δρόμο στους από πίσω. Αλλά που συνειδητοποιεί (αλήθεια, το συνειδητοποιεί) πως με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπορέσει ποτέ να προχωρήσει και να κοιτάξει πέρα από τον φαύλο κύκλο της. Περασμένες οκτώ και η πλατεία Ομονοιας έχει πια φωταγωγηθεί. Τα παιδιά διασκεδάζουν, οι γονείς χαζολογάνε, τα κάστανα σιγοψήνονται στη φωτιά.